Dette kan vi tilby

Våre tjenester

Ultralydklinikken AS tilbyr ultralydundersøkelse med det mest moderne utstyret som er tilgjengelig på markedet og har tilbyr tidlig ultralyd (uke 7-14) og 3D/4D ultralyd på gravide etter uke 20 (anbefalt mellom uke 24 til 34).

Om du har tvillinger anbefaler vi deg å komme tidligere, mellom uke 23-26, på grunn av at det er mindre plass.

Man trenger ikke henvisning for å bestille time hos oss. Du bør ta med Helsekort for gravide. Dersom du tror det er noe galt med svangerskapet bør du kontakte din fastlege først.

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

En hyggelig opplevelse for dere!

Vi ønsker å tilby deg som er gravid en mulighet til å bli bedre kjent med barnet allerede før det blir født. Det gir deg en utrolig opplevelse og det kan ofte være da man virkelig føler at man er gravid og man knytter seg følelsesmessig til barnet.

Vi tilbyr også tidlig ultralyd, omkring uke 12. Vi kan ikke se kjønn ved denne undersøkelsen. Det kan av og til være nødvendig å gjøre denne undersøkelsen innvendig for bedre avbildning. Det er tillatt å reservere seg mot dette.

Undersøkelsen erstatter ikke en ultralydundersøkelse hos lege, og dersom du tror noe er galt med svangerskapet må du oppsøke lege.

Hvis du er tidlig i svangerskapet og ikke har vært hos din lege og fått Helseskjema for gravide, så utfører vi likevel undersøkelsen uten dette.

Bestill time

Enkel timebestilling hele døgnet. Bestill når det passer for deg, ikke oss.

Spørsmål?

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ta kontakt med oss, så skal vi forsøke å hjelpe deg så langt vi kan.