timebestilling døgnet rundt

Bestill time

Vi anbefaler at du titter gjennom vår FAQ – ofte spurte spørsmål, for å bli litt mer informert, og i tilfelle du lurer på noe.

Angående bestillinger

Ved avbestilling eller endring av timer må dette skje på telefon 99 44 98 00 senest 1 virkedag/24 timer før undersøkelsen. Dette kan av sikkerhetsmessige hensyn ikke skje via mail.

Vår telefon er betjent hverdager 8 til 16.

Du kan gjerne bestille time på telefon, men vi oppfordrer til å benytte vår timebestilling på nett.

Viktig melding

En konsultasjon ved Ultralydklinikken utføres av en sonograf som har internasjonalt anerkjent utdanning og spesialisering innen ultralydundersøkelser og vurdering av ultralydbilder.

Ultralydkonsultasjonen vil holde et høyt faglig nivå og vi benytter det beste utstyret på markedet. Mange gravide har blitt anbefalt av sin fastlege og jordmor om gå til oss, nettopp fordi vi er flinke på det vi driver med. Og vi driver kun med ultralyd – ingenting annet!

Vår garanti: Dersom vi i løpet av din konsultasjon får mistanke om at noe ser uvanlig har vi fast rutine på å henvise deg videre til vurdering hos fostermedisinere ved de større sykehusene.

Siden vi startet Ultralydklinikken AS for mer enn 16 år siden har vi sett på ca. 40.000 gravide og alltid henvist videre der det har vært et uvanlig funn. Mange gravide har fått god oppfølging etter å ha vært hos oss, når vi har oppdaget ting som ikke har vært sett på den rutinemessige ultralydundersøkelsen i uke 18.

Bestill time

Enkel timebestilling hele døgnet. Bestill når det passer for deg, ikke oss.