Skip to content

Hvem er vi?

Om Ultralydklinikken

Ultralydklinikken AS er en privat ultralydklinikk for deg som er gravid. Vi har avdelinger i Drammen og Bergen. Vi har utstyr som er i absolutt toppklasse blant apparatene som er tilgjengelig på markedet.

Vi legger stor vekt på at dette skal være en hyggelig opplevelse underveis i graviditeten, samtidig som det skal være en høy faglig standard på dennetjenesten. Vi bryr oss om den enkelte og hos oss får du personlig service.

Vi har valgt å gjøre det enkelt for deg å bestille time hos oss. Du kan bestille time hele døgnet og du kan derfor finne riktig tidspunkt i ro og mak, når det passer deg.

Ultralydklinikken AS tilbyr avansert ultralydundersøkelse gjennom hele svangerskapet, fra uke 6-7 og fram til fødselen. Vi har det mest moderne utstyret som er tilgjengelig på markedet.

Vi anbefaler vanligvis tidlig ultralyd ca uke 12 (uke 11+0 til 13+6) og 3D/4D ultralyd helst rundt uke 28-30 (anbefalt mellom uke 24 til 34).

Klinikkene eies av Dag Harald Hovind, utdannet sonograf med spesialistutdanning innen ultralyd, Post Graduate Diploma in Medical Ultrasound fra England. Han har drevet med ultralyd siden 1988 og etablerte Ultralydklinikken AS i 2007.

Spørsmål?

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ta kontakt med oss, så skal vi forsøke å hjelpe deg så langt vi kan.

Vårt flotte team

Møt våre ansatte 

Profilbilde-Dag

Dag Harald Hovind

SONOGRAF/KLINIKKSJEF
Avdelingsleder Drammen
marsha-haram

Marsha Haram

SONOGRAF
Avdelingsleder Bergen
ebbe-gronnvold

Ebbe Grønvold

OVERLEGE/GYNOKOLOG
Medisinsk ansvarlig
Drammen

Drammen

Strømsø Torg 7,
3044 Drammen.

Bergen

Bergen

Sandbrekkevegen 13,
5231 Paradis.