Om oss

Ultralydklinikken AS er en privat ultralydklinikk for deg som er gravid. Vi har avdelinger i Drammen, Bergen og Tromsø. Vi har utstyr som er i absolutt toppklasse blant apparatene som er tilgjengelig på markedet.

Vi legger stor vekt på at dette skal være en hyggelig opplevelse underveis i graviditeten, samtidig som det skal være en høy faglig standard på dennetjenesten. Vi bryr oss om den enkelte og hos oss får du personlig service.

Vi har valgt å gjøre det enkelt for deg å bestille time hos oss. Du kan bestille time hele døgnet og du kan derfor finne riktig tidspunkt i ro og mak, når det passer deg.

Ultralydklinikken AS tilbyr ultralydundersøkelse med det mest moderne utstyret som er tilgjengelig på markedet og har tilbyr tidlig ultralyd (uke 7-14) og 3D/4D ultralyd på gravide etter uke 20 (anbefalt mellom uke 24 til 34).

 

Historikk

Klinikkene eies av Dag Harald Hovind, utdannet radiograf med spesialistutdanning innen ultralyd (sonograf) fra England. Han har drevet med ultralyd siden 1988 og etablerte Ultralydklinikken AS i 2007.

Ansatte

Dag Harald Hovind

Dag Harald Hovind

Dag Harald Hovind begynte med ultralyd allerede i 1988. Han er utdannet radiograf i Norge og tok senere Post Graduate Diploma in Medical Ultrasound i England og ble norges første sonograf i 1992. Han har undervist i ultralyd ved tre høyskoler og også holdt foredrag og undervist leger og jordmødre i ultralyd. Han har gjennomgått utdanningen "The 11-13 week scan" ved The Fetal Medicine Foundation, London.

Han startet egen klinikk i 2007 og har senere åpnet tre andre avdelinger. Han arbeider selv ved tre av disse.

Marsha Haram

Marsha Haram

Marsha er utdannet i USA og er sonograf. Hun har arbeidet med ultralyd på Haukeland Universitetssykehus, samt ved en privat klinikk i Bergen, før hun begynte hos oss i 2012.

I USA har hun arbeidet ved flere klinikker og sykehus, bl.a med infertilitet og hun har bred erfaring innen obstetrisk ultralyd av gravide. Hun har gjennomgått utdanningen "The 11-13 week scan" ved The Fetal Medicine Foundation, London.

Ebbe Grønvold

Ebbe Grønvold

Gynekolog Ebbe Grønvold er vår medisinsk ansvarlige og har jobbet som lege ved gynekologisk avdeling på Sykehuset Vestfold HF, Hammerfest Sykehus og Sykehuset Telemark HF. Han arbeider nå som privatpraktiserende gynekolog ved Fritzøe Klinikk i Larvik og og bidrar med sin lange erfaring og kompetanse til at kvaliteten på undersøkelsene ved Ultralydklinikken holder et godt faglig nivå.

Timebestilling