Ledig stilling

LEDIG STILLING I BODØ
Ultralydjordmor/gynekolog/sonograf

Vi søker til nyetablering av avdeling i Bodø, en positiv, humoristisk og energisk person, som har den rette gløden for faget og vilje til å yte ekstra for hver eneste kunde ved vår klinikk, både med faglig dyktighet, forståelse og tålmodighet, samt en god porsjon empati og medmenneskelighet for å gi våre kunder en personlig og god opplevelse i svangerskapet. Du må også kunne arbeide selvstendig og kunne improvisere i de situasjoner det er nødvendig for å løse kundens behov best mulig. Stillingen kan gjerne kombineres med annet arbeid og arbeidstiden kan tilpasses eventuell turnus. 

Vi tilbyr god pensjonsordning, sykeforsikring og mulighet for deltakelse på nasjonale og internasjonale kurs og kongresser. Lønn etter avtale, med gode muligheter for den rette personen. 

Stillingen som avdelingsleder i Bodø innebærer å utføre supplerende ultralydundersøkelser i graviditeten, fra uke 7 og til svangerskapets slutt. Hovedvekten vil være ultralyd omkring uke 12, samt 3D/4D ultralyd mellom uke 24 og 34. Det vil også være noe administrativt arbeid i forbindelse med månedlig rapportering og annet. Du vil få det daglige driftsansvar for avdelingen og evne til selvstendighet er nødvendig.

Vi kommer til å investere i helt nytt og topp moderne utstyr, slik at vi kan tilby det beste for våre kunder.

Ultralydklinikken ble etablert i 2007 og har tre avdelinger og benytter det ypperste utstyr innen ultralyd. Vi er ledende i Norge på å ta i bruk ny teknologi og benytter moderne plattformer for timebestilling og lagring av bilder, bl.a var vi først i Norge med overføring direkte til kundens mobiltelefon.

Søknad sendes snarest til post@ultralydklinikken.no
Henvendelser bes rettet til Dag Harald Hovind, telefon 99449800. Tiltredelse etter avtale. Vi planlegger oppstart våren 2019.

Timebestilling